BEZIENSWAARDIGHEDEN RONDOM VLISSINGEN

Tijdens uw verblijf bij Villahotel Vlissingen hoeft u zich geen enkel moment te vervelen. Villahotel Vlissingen is het middelpunt om Vlissingen te ontdekken. Het hotel ligt in het centrum van Vlissingen pal naast de Zeeuwse kust en jachthaven. Rondom het hotel kunt u zich vermaken met verschillende bezienswaardigheden. Verschillende musea, winkels, restaurants en attracties liggen in handbereik.

Centrum Vlissingen

In het centrum van Vlissingen kunt u wandelen door de belangrijkste winkelstraten als het Scheldeplein en de Walstraat. Vanuit het struinen door de winkels kunt u naar de vele restaurants of terrassen om uit te rusten. Overweeg ook eens de Westerschelde Ferry te nemen voor een overtocht naar Breskens.

Strand Vlissingen

De stranden van Vlissingen zijn één van de trekpleisters in de regio. Vlissingen heeft een unieke boulevard met een prachtig zandstrand. Op de boulevard liggen zeeschepen op steenworp met als zeeheld Michiel de Ruijter. Om Vlissingen en haar geschiedenis beter te leren kennen is een bezoek aan het maritiem MuZEEum een aanrader. Langs de Zeeuwse kust van maar liefst 650 kilometer zijn er talloze vuurtorens om te bezoeken.

Fiets- en wandelroutes

In Zeeland vindt u de mooiste fietsroutes langs de kust. Met de frisse zeewind en uitzicht over het water ontdekt u meer van het landschap van West-Zeeuws-Vlaanderen. Wist u dat Zeeland benoemd is tot het 5-sterren fietsprovincie van Nederland? Met de Zeelandapp heeft u ook nog eens de mogelijkheid om belevend te fietsen. Hier hoort u alles over de natuur, monumenten en bezienswaardigheden van de streek waar u zich bevindt.

Attracties

In Vlissingen is er altijd iets te beleven voor zowel jong als oud. Naast musea en winkelgebied zijn er talloze attracties om Vlissingen te beleven. Bekijk de nieuwste films in CineCity en woon de filmfestival Film By the Sea bij. Ook Igiana, de reptielen zoo met diverse reptielen, amfibieën en insecten  is er te bezoeken. Verderop bevindt zich het Bellamypark in de jachthaven en het Arsenaal. Een indoor entertainment park voor kinderen.

ACCOMMODATIES

10 kamers beschikbaar in Art Nouveau Villahotel Vlissingen

Het Villahotel zit in één van de vier art-nouveaupanden aan de Spuistraat in Vlissingen. Dit voormalige loods huis zit in een witgepleisterde pand met karakteristieke hoge hoekpartijen en gietijzeren hekwerken. De witte gevels zijn met rode verf voorzien van geometrische versieringen

Eénpersoonskamer met badkamer

Het Villahotel zit in één van de vier art-nouveaupanden aan de Spuistraat in Vlissingen. Dit voormalige loods huis zit in een witgepleisterde pand met karakteristieke hoge hoekpartijen en gietijzeren hekwerken. De witte gevels zijn met rode verf voorzien van geometrische versieringen …..

Tweepersoonskamer met badkamer

De tweepersoonskamers van Villahotel Vlissingen zijn voorzien van alle gemakken voor een heerlijk en ontspannen verblijf in Vlissingen. De ligging van het Hotel is perfect voor ieder doel. Voldoende parkeergelegenheden. Omschrijving De matrassen zijn van hoge kwaliteit ……

Tweepersoonskamer de Luxe met bubbelbad

Dat je in een luxe tweepersoonskamers van Villahotel Vlissingen verblijft merk je aan alles. Aan elk detail is gedacht en alles is met smaak en stijlvol ingericht. De luxe kamer is voorzien van een heerlijk bubbelbad. Hier heb je het gevoel dat je eventjes helemaal eruit bent. …..