Over Villahotel Vlissingen

Villahotel Vlissingen

Compleet nieuw interieur

Het Villahotel heeft het interieur een totale sfeervolle renovatie gegeven. Alles is nieuw en opnieuw ingericht, zodat alles voldoet aan de wensen en eisen van u als gast.

24 uurs service

All-acces-card. Bij reservering ontvangt u een speciale kaart waarmee u toegang heeft tot het Villahotel. Hiermee is de toegang alleen mogelijk voor Hotelgasten en is uw eigendom veilig. Met de all-access-card kunt u uw alcoholvrije drankjes halen bij de bar.

Slaapkamer Villahotel Vlissingen
Heerlijk zithoekje bij Villahotel Vlissingen

Vlissingen. Stad aan zee!

Vlissingen, een stad met een maritiem heden en verleden. Breng een bezoek aan Vlissingen om lekker uit te waaien aan de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken!

Sta oog in oog met zeeheld Michiel de Ruijter, hoor de klanken van het windorgel. In het midden van de Boulevard bieden terrassen de nodige ontspanning.

Boulevard van Vlissingen

Wat maakt Villahotel Vlissingen zo bijzonder?

image
Centrum of Boulevard binnen TWEE minuten
Villahotel Vlissingen bevindt zich in het hart van Vlissingen tussen centrum en boulevard en is de perfecte uitvalsbasis zowel voor rust- ervarings- en omgevingsbezoekers als voor zakelijke bezoeken aan de omgeving.
image
Luxe kamers
Alle kamers zijn voorzien van alle luxe die u nodig heeft. Aan elk detail is gedacht en alles is met smaak en stijlvol ingericht. Hier heb je het gevoel dat je eventjes helemaal eruit bent. De luxe kamer is zelfs voorzien van een heerlijk bubbelbad.
image
Art Nouveau
Hoe bijzonder is het om te overnachten in een hotel dat aan de buitenzijde volledig is opgebouwd in de prachtige en bijzondere Art nouveau stijl. De Belgische Loodshuizen zijn een lust voor het oog, voor een ieder die architectuur weet te waarderen.

ACCOMMODATIES

10 kamers beschikbaar in Art Nouveau Villahotel Vlissingen

De ligging van het Hotel is perfect voor ieder doel. Voldoende parkeermogelijkheden. De kamers hebben alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen. U krijgt zelfs een badjas en slippers. Tarieven zijn inclusief ontbijt.

Eénpersoonskamer met badkamer

Eenpersoonskamer met badkamer De ligging van het Hotel is perfect voor ieder doel. Voldoende parkeergelegenheden. De kamers hebben alle voorzieningen

Tweepersoonskamer met badkamer

Tweepersoonskamer met badkamer De tweepersoonskamers van Villahotel Vlissingen zijn voorzien van alle gemakken voor een heerlijk en ontspannen verblijf in Vlissingen. De ligging

Tweepersoonskamer de Luxe met bubbelbad

Tweepersoonskamer de Luxe met bubbelbad Dat je in een luxe tweepersoonskamers van Villahotel Vlissingen verblijft merk je aan alles. Aan elk

Reserveer een kamer