Over Villahotel Vlissingen

VILLAHOTEL VLISSINGEN

Bijzonder pand

Het Villahotel zit in één van de vier art-nouveaupanden aan de Spuistraat in Vlissingen. Dit voormalige loods huis zit in een witgepleisterde pand met karakteristieke hoge hoekpartijen en gietijzeren hekwerken. De witte gevels zijn met rode verf voorzien van geometrische versieringen

Service

Op de dag voor aankomst ontvangt u een checkinn code waarmee u toegang tot het hotel heeft bij aankomst. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de ontbijtservice en/of een lunchpakket meekrijgen. Er is gratis WIFI en de mogelijkheid om uw was te laten doen.

Gasten krijgen een parkeerplek voor de auto op loopafstand van het hotel.Het Villahotel heeft de beschikking over een afgesloten parkeerplaats naast het hotel voor uw fiets.

Vlissingen. Stad aan zee!

Vlissingen, een stad met een maritiem heden en verleden. Breng een bezoek aan Vlissingen om lekker uit te waaien aan de langste zeeboulevard van Nederland, waar je de voorbijvarende schepen bijna kunt aanraken!

Sta oog in oog met zeeheld Michiel de Ruijter, hoor de klanken van het windorgel. In het midden van de Boulevard bieden terrassen de nodige ontspanning.

WAT MAAKT VILLAHOTEL VLISSINGEN ZO BIJZONDER?

CENTRUM OF BOULEVARD BINNEN TWEE MINUTEN

Villahotel Vlissingen bevindt zich in het hart van Vlissingen tussen centrum en boulevard en is de perfecte uitvalsbasis zowel voor rust- ervarings- en omgevingsbezoekers als voor zakelijke bezoeken aan de omgeving.

LUXE KAMERS

Alle kamers zijn voorzien van alle luxe die u nodig heeft. Aan elk detail is gedacht en alles is met smaak en stijlvol ingericht. Hier heb je het gevoel dat je eventjes helemaal eruit bent. De luxe kamer is zelfs voorzien van een heerlijk bubbelbad.

ART NOUVEAU

Hoe bijzonder is het om te overnachten in een hotel dat aan de buitenzijde volledig is opgebouwd in de prachtige en bijzondere Art nouveau stijl. De Belgische Loodshuizen zijn een lust voor het oog, voor een ieder die architectuur weet te waarderen.

ACCOMMODATIES

10 kamers beschikbaar in Art Nouveau Villahotel Vlissingen

Het Villahotel zit in één van de vier art-nouveaupanden aan de Spuistraat in Vlissingen. Dit voormalige loods huis zit in een witgepleisterde pand met karakteristieke hoge hoekpartijen en gietijzeren hekwerken. De witte gevels zijn met rode verf voorzien van geometrische versieringen

Eénpersoonskamer met badkamer

Het Villahotel zit in één van de vier art-nouveaupanden aan de Spuistraat in Vlissingen. Dit voormalige loods huis zit in een witgepleisterde pand met karakteristieke hoge hoekpartijen en gietijzeren hekwerken. De witte gevels zijn met rode verf voorzien van geometrische versieringen …..

Tweepersoonskamer met badkamer

De tweepersoonskamers van Villahotel Vlissingen zijn voorzien van alle gemakken voor een heerlijk en ontspannen verblijf in Vlissingen. De ligging van het Hotel is perfect voor ieder doel. Voldoende parkeergelegenheden. Omschrijving De matrassen zijn van hoge kwaliteit ……

Tweepersoonskamer de Luxe met bubbelbad

Dat je in een luxe tweepersoonskamers van Villahotel Vlissingen verblijft merk je aan alles. Aan elk detail is gedacht en alles is met smaak en stijlvol ingericht. De luxe kamer is voorzien van een heerlijk bubbelbad. Hier heb je het gevoel dat je eventjes helemaal eruit bent. …..