DE VOLGENDE KAMERS ZIJN BESCHIKBAAR

Eénpersoonskamer met badkamer

De ligging van het Hotel is perfect voor ieder doel. Voldoende parkeergelegenheden. De kamers hebben alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen. U krijgt zelfs een badjas en slippers. Tarieven zijn inclusief ontbijt. Omschrijving  De eenpersoonskamers van Villahotel Vlissingen zijn voorzien van alle gemakken voor een heerlijk en ontspannen verblijf in Vlissingen. De matrassen …..

Tweepersoonskamer met badkamer

De tweepersoonskamers van Villahotel Vlissingen zijn voorzien van alle gemakken voor een heerlijk en ontspannen verblijf in Vlissingen. De ligging van het Hotel is perfect voor ieder doel. Voldoende parkeergelegenheden. Omschrijving De matrassen zijn van hoge kwaliteit. De kamers zijn warm, gezellig en praktisch ingericht. De kamers hebben alle voorzieningen die u zich maar kunt wensen …..

Tweepersoonskamer de Luxe met bubbelbad

Dat je in een luxe tweepersoonskamers van Villahotel Vlissingen verblijft merk je aan alles. Aan elk detail is gedacht en alles is met smaak en stijlvol ingericht. De luxe kamer is voorzien van een heerlijk bubbelbad. Hier heb je het gevoel dat je eventjes helemaal eruit bent. Omschrijving: net als de …..